PRIVACY
 
Het doel van deze privacy policy is om de privacy en zekerheid te waarborgen en te beschermen van de bezoekers van onze site www.nostressbodycare.nl. 

Deze policy is ervoor om u op de hoogte te stellen welke gegevens wij van u verzamelen als u onze site bezoekt en wat wij doen met deze gegevens en zodat u weet dat wij ze niet ter beschikking stellen aan derden. 

Ook willen we u met deze policy op de hoogte stellen dat alle informatie die door uzelf ter beschikking is gesteld, op uw verzoek uit onze bestanden worden gehaald. 

Verkrijgen van informatie 
Wanneer u onze site bezoekt kan het voorkomen dat wij persoonsgegevens van u vragen (uw voornaam en achter-naam, adres, woonplaats, telefoonnummers, emailadres, ect.) 

Deze informatie stelt ons instaat om u te kunnen bereiken om u goed te kunnen adviseren, u op de hoogte te houden van eventuele aanbiedingen, en om uw eventuele bestelling te kunnen laten bezorgen. 

Het staat u vrij ons deze informatie te verstrekken. 

Indien u ons uw persoonsgegevens niet wilt verstrekken, vul dan de daarvoor bestemde formulieren niet in, als u toch advies wilt hebben of meer wilt weten moet u zelf telefonisch contact met ons opnemen. 

Het gebruik van informatie 
Wij gebruiken de door u ter beschikking gestelde informatie voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld het afhandelen van uw bestelling, het kunnen geven van een goed voedingsadvies, het versturen van speciale aanbiedingen en nieuwe producten m.b.t. de producten van Herbalife. Uw informatie wordt uitsluitend en alleen door No Stress Body Care gebruikt om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

 
Meer informatie?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie stuur een sms met de tekst "info Herbalife" naar 06-10275904
en ik bel u terug of dit formulier invullen en verzenden, er wordt op korte termijn contact met u opgenomen. 
 
Bestel uw producten via ons Herbalife bestelformulier
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variŽren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”
 
Top
 

© Copyright  2009  - 2013 Herbalife Sneek |    All Rights Reserved.    |  

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.