HERBALIFE ERVARINGEN
 

Miljoenen mensen gebruiken Formule 1 shakes voor gewichtsbeheersing en voor gezonde voeding. Het is uitgebalanceerd en lekker, veelzijdig en gemakkelijk klaar te maken. De perfecte gezonde maaltijd in een glas!

Hier zijn een paar voorbeelden:
 
Astrid van der Horst - Nederland

Weer zo goed als nieuw dankzij Herbalife!

 

Astrid van der Horst is 39 en woont in Den Dungen.

 

Van diŰten werd ik ziek.
Ik ben klein van stuk en had altijd ongeveer hetzelfde gewicht, totdat ik twee zwangerschappen doormaakte, stopte met roken en enkele persoonlijke problemen het hoofd moest bieden; toen nam mijn gewicht geleidelijk toe. Toen ik een bepaald punt had bereikt, wist ik dat ik mijn gewicht moest beheersen en begon aan een dieet. Ik voelde me toen
verschrikkelijk – duizelig en zwak. Ik zag zwarte vlekken voor mijn ogen en voelde me uitgeput. Uiteindelijk wist ik toch mijn oude gewicht te bereiken.

 

Ik wist dat ik een lange-termijnoplossing moest vinden…
Maar na enkele veranderingen in mijn gezondheid zaten de kilo’s er zo weer aan. Binnen enkele jaren nam mijn gewicht steeds meer toe en kelderde mijn zelfvertrouwen. Ik had last van mijn knieŰn, rug en voeten en ontdekte dat mijn cholesterol te hoog was, allemaal als gevolg van mijn overgewicht. Ik was vaak kortademig. Ik voelde me altijd alsof ik slaap tekort kwam. Ik had mijn echte dieptepunt bereikt en wist ik dat ik een oplossing moest vinden.

 

De keuze was gemakkelijk!
Ik had twee keuzes: ik kon me laten opereren, of ik kon het voorbeeld volgen van een vriendin van 60 die dankzij Herbalife een enorm gewichtsverlies had bereikt. Ik heb beide opties uitgebreid overwogen en ontdekte dat de keuze gemakkelijk was; de 60- jarige vriendin die Herbalife gebruikte, zag er fantastisch, jong en fit uit! Dus begon ik met Herbalife producten.

 

Mijn gewicht werd minder en ik voelde me geweldig!
Voordat ik met mijn gewichtsbeheersingsprogramma begon, had ik op diverse plekken mijn lichaamsomvang gemeten. Naarmate ik de maanden daarop gewicht verloor, voelde ik me steeds beter; al die kwaaltjes waarvan ik last had, begonnen te verdwijnen en ik werd elke ochtend fris wakker. Eind juli mat ik mezelf weer op en mijn omvang was aanzienlijk afgenomen. Ik kon mijn resultaten nauwelijks geloven en dat, terwijl het zo gemakkelijk was gegaan – ik voelde me als een ander persoon. Ik kreeg zoveel complimentjes dat ik blaakte van het zelfvertrouwen!


Ik raad iedereen die ik tegenkom, Herbalife aan!
Herbalife heeft me laten zien dat er een veilige en effectieve manier bestaat om langdurig gewicht te beheersen. Ik blijf Herbalife gebruiken totdat ik mijn doel heb bereikt, want ik weet dat ik dit keer een permanente oplossing heb gevonden die goed is voor mijn gezondheid!

 

 

Top

 

Marinet van Roosmalen - Nederland

 

Mijn leven? In ÚÚn jaar compleet veranderd!

 

De Nederlandse Marinet van Roosmalen heeft twee kinderen, Sarah en Michael. Marinet hoorde voor ’t eerst van Herbalife. Ze voelde zich toen twee keer zo oud als ze was en vond dat ze er slecht uitzag. Nu, een goed jaar later, klinkt haar verhaal heel anders.

 

Ik vond het vreselijk hoe ik eruit zag en wilde daar verandering in brengen.
Ongeveer anderhalf jaar geleden begon ik gewichtsproblemen te hebben en ik voelde me constant lusteloos en slap. Ik viel elke avond voor de tv in slaap en als ik wakker werd was ik uitgeput.
Ik vond het vreselijk om mezelf in de spiegel te zien en kleren in grote maten te moeten kopen. Het was de hoogste tijd om er iets aan te doen, maar ik wist niet wat en hoe. Toen vertelde een vriendin me over Herbalife. Ik kreeg contact met een Distributeur die me alles over de producten vertelde en uitlegde hoe ze werkten. Het klonk allemaal heel simpel, dus ik dacht: waarom niet? Toen ik de producten bij haar ging ophalen, maakte ze een foto van me. Ik weet nog dat ik tegen mezelf zei: “Dit is de laatste foto van me in deze gedaante – het is nu tijd voor actie!”


Mijn Sponsor hielp me er doorheen.
Ik begon met Formule 1, Vezel- en kruidentabletten, Cell-U-Loss en de Instant kruidendrank. Ik verving twee maaltijden per dag door shakes en nam de voedingssupplementen precies volgens het advies van mijn sponsor. Ik wist dat ik om te slagen vooral consistent moest zijn en daarom was ik erg blij met de mentale hulp die ik van mijn Sponsor kreeg.

 

Er deden zich wonderbaarlijke dingen voor…
In de volgende drie maanden gebeurden er wonderbaarlijke dingen. Ten eerste voelde ik me eindelijk weer vol energie en kon ik ’s avonds weer wat ondernemen, zoals hockeyen en op bezoek gaan bij mijn vriendinnen. Vervolgens merkte ik dat opeens allerlei kleren die ik in geen jaren meer aan kon, me weer pasten en dat viel iedereen op! Na een paar maanden had ik mijn gewicht helemaal onder controle!


Ik ben toen ook nog prote´nepoeder gaan gebruiken.
Daardoor heb ik nu een beter figuur, met juiste proporties van: buik, billen en bovenbenen.
Ik heb een fantastische tijd beleefd waarin ik mensen van over de hele wereld ontmoette!
Er waren zoveel mensen die me vroegen hoe ik het had klaargespeeld om mijn gewicht onder controle te krijgen, dat ik besloot onafhankelijk Herbalife Distributeur te worden. Het is enig om te doen, omdat ik werk als de kinderen naar school zijn, zodat we daarna samen tijd kunnen doorbrengen. Al snel zat ik in het World Team en ik genoot van alle Extravaganza’s en World Team Schools.


Mensen herkenden me niet!

De laatste foto. Ik heb nu een perfecte maat en ik kom veel mensen tegen die me niet herkennen – kun je het ze kwalijk nemen? Ik gebruik de Herbalife producten nog altijd omdat ik me er zo goed bij voel. Mijn favoriet is Formule 1 Vanille opgelost in citroenyoghurt – daar kun je me midden in de nacht voor wakker maken! Herbalife heeft mijn leven compleet veranderd. Ik ben nu een fitte, energieke en slanke moeder en heb zalig werk
dat me over de hele wereld brengt!

 

“Ik ben nu een fitte, energieke en slanke moeder en heb zalig werk dat me over de hele wereld brengt!”

 

Top

 

Kirsti Juntunen – Finland

 

Ik voel me ongelooflijk energiek en geniet weer volop van m’n leven!

 

Kirsti Juntunen uit Helsinki heeft al sinds ze volwassen is gevochten tegen overgewicht. Soms won ze het gevecht maar wat ze ook probeerde, ze had nooit blijvend succes. Tot ze Herbalife ontdekte …

 

In mijn eetgewoonten won het verkeerde het meestal van het goede!
Ik herinner me dat ik zelfs als kind al mollig was.
Maar nadat ik zelf mijn eerste kind had gekregen, werd mijn gewicht pas Úcht een probleem. Het probleem is dat ik gek ben op zoet. Ik kon nooit van zoetigheid of vette happen afblijven en hoewel ik me altijd best heb bezig gehouden met gezond eten, won in mijn eetpatroon het verkeerde het toch meestal van het goede! In de loop der jaren ben ik beurtelings aangekomen en afgevallen. Ik heb een heleboel verschillende manieren geprobeerd om mijn gewicht te beheersen, teveel om op te noemen. Maar terwijl ik met sommige methoden goede resultaten kreeg, kwam het gewicht nadien net zo hard, of zelfs nog harder, terug! Zo ben ik een groot deel van mijn leven ongelukkig geweest met mijn figuur.


Ik had een helder beeld van hoe ik eruit wilde zien.

Toen ontdekte ik, drie jaar geleden, dat ik leed aan te hoge bloeddruk. Ik voelde me voortdurend moe en besloot toch maar weer eens aan gewichtsbeheersing te gaan doen en te zien of het dit keer niet anders kon. Ik las een kleine advertentie in de krant die zei: “Beheers uw gewicht. Vraag mij hoe.” Ik had het idee dat dit misschien voor mij de oplossing zou kunnen zijn. Al was ik nogal sceptisch, toch ging ik naar de Distributeur van die advertentie en ik besloot het te proberen. Ik begon met twee shakes als vervangers van twee maaltijden per dag en at daarnaast een normale maaltijd. Ik hield me nauwgezet aan de dosering en tot mijn verbazing vond ik het helemaal niet moeilijk. Ik had een helder beeld van hoe ik eruit wilde zien en ik was nu ook vastbesloten om dat doel te bereiken.

 

In nauwelijks enkele maanden tijd had ik mijn gewicht beheerst!
Na een paar maanden was het echt een fantastisch gevoel mijn energie terug te hebben die ik al zoveel jaren had gemist. In de twee maanden daarna raakte ik nog meer overgewicht kwijt en uiteindelijk bereikte ik mijn streefgewicht. Mijn vrienden en familie waren stomverbaasd over mijn verandering, zowel in fysieke als in geestelijke zin. En daarmee had Herbalife er een flink aantal nieuwe fans bij! Ik heb het gevoel dat ik eindelijk een doeltreffende oplossing heb gevonden!
Ik heb mijn gewicht nu al meer dan twee jaar onder controle dankzij de hulp van mijn Distributeur en de producten van Herbalife. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk een doeltreffende oplossing heb gevonden voor mijn eeuwige gewichts-problemen. Ik wil niets liever dan mijn geluk delen met anderen en hen te vertellen dat Herbalife echt werkt. Dus werd ik onlangs, op mijn 64ste, Herbalife Distributeur. Ik zit inmiddels in het World Team en bouw ijverig aan mijn organisatie. Ik voel me stukken jonger dan ik ben en ik kan de hele wereld aan. Het is een tijd geweest die ik niet gauw zal vergeten!

 

Top

 

Berit Norenberg – Noorwegen

 

Herbalife was de redding waar ik op gehoopt had!

 

Berit Norenberg was ongelukkig met vrijwel alles in haar leven; hoe ze eruit zag, hoe ze zich voelde, en hoe het op haar werk ging – en natuurlijk liet dat zijn sporen na op de relatie met haar man en kinderen. Maar toen ontdekte ze opeens Herbalife.

 

Ik had een punt bereikt in mijn leven waarop alles uitzichtloos leek.
Elke dag was ik als ik opstond al doodmoe. Ik deed zoveel mogelijk om mijn baan goed in te vullen, wat nooit genoeg was. En bijna elke avond moest ik werk mee naar huis nemen. Ik had geen plezier meer in mijn werk, maar ik wist dat we mijn inkomen niet konden missen. Ik was noch de partner noch de moeder die ik wilde zijn. Bovendien kwam ik alsmaar meer aan en ik wilde eigenlijk niet meer zien hoe ik eruit zag. Telkens als ik in de spiegel keek wilde ik niets liever dan verlost te zijn van de vrouw die daar stond en haar inruilen voor het meisje dat ik eens was. Maar ik had gewoonweg geen tijd om achter diŰten of nieuwe banen aan te gaan. Ik voelde me opgesloten in een leven dat ik haatte.
 

Ik herkende mijn vriendin nauwelijks – wat zag zij er geweldig uit!
Op een dag liep ik opeens een vriendin tegen het lijf die ik in geen tijden had gezien. Ik herkende haar eerst bijna niet, zo geweldig zag ze eruit. Haar gezicht straalde, ze had een nieuw figuur en zag er zelfverzekerd en gelukkig uit. Ze vertelde me een heleboel over Herbalife en het gewichtsbeheersingsprogramma dat ze had gevolgd. Ik kreeg het gevoel dat iemand me een reddingslijn toewierp. Ik begon vrijwel onmiddellijk zelf met het gebruik van.
 

Binnen een paar weken had ik mijn gewicht beheerst en voelde ik me fantastisch!
Toen ik na een paar dagen opstond voelde ik me wakker en monter, een gevoel dat ik al zolang niet had gekend! Overdag voelde ik me zo fit dat ik voortdurend in de weer bleef en al het werk dat ik moest doen klaar kreeg, wat betekende dat ik niets mee naar huis hoefde te nemen. Na enkele dagen kon ik al een resultaat zien en ik voelde me super.
Mijn man was dolblij en wilde alles over Herbalife weten. De weken erna waren een droom; ik ging later naar bed, maar stond vroeger op en zat toch vol energie. Het leek ook of ik helderder kon nadenken en ik was in staat beslissingen te nemen over mijn toekomst, wat ik eerder niet kon. Binnen een paar weken had ik mijn gewicht beheerst! Ik liep over van zelfvertrouwen. Voedsel waarvan ik me in het verleden altijd opgeblazen voelde, kon ik nu zonder problemen eten en ik kon een meer uitgebalanceerd menu gaan volgen.


Mijn leven is veranderd dankzij Herbalife!
Tenslotte zei ik mijn baas vaarwel en begon ik te werken als Herbalife Distributeur. Ik had het gevoel dat dit het beste besluit was dat ik ooit had genomen. Mijn hele gezin neemt nu de Herbalife producten en gebruikt ook de huidverzorgings-producten, die volgens mij uitstekend zijn.

 

Mijn leven is totaal veranderd dankzij het feit dat ik Herbalife op het spoor kwam. Ik werk nu weer met plezier, ik hou ervan mensen over de producten te vertellen en ook hun leven een nieuwe wending te geven.

 

Top

 

Hella en Jan Schwarte - Nederland

 

Klaar om een superopa en -oma te worden!

 

Hella en Jan Schwarte uit Nederland zijn geen standaard echtpaar… om te beginnen zijn ze op hun leeftijd van 64 en 58 waarschijnlijk fitter dan veel mensen van rond de 30. En ten tweede hebben zij geen dromen laten varen, maar zijn er nieuwe dromen bijgekomen!

 

Door een druk leven had ik mijn welzijn verwaarloost.
Een van mijn goede voornemens was: mijn gewicht beheersen. Ik was een drukke tante, soms werkte ik wel 15 uur per dag. Ik zette me flink in voor het amateur toneel en leidde daarnaast een hectisch gezinsleven. Door dit alles had ik niet goed op mijn lichaam gelet en was ik te zwaar geworden. Het vooruitzicht binnenkort oma te worden en te weinig energie te hebben om met mijn kleinkinderen te spelen was de vonk die me in beweging bracht.

 

Ik voelde me zo goed dat ik me plechtig voornam Herbalife de rest van mijn leven te blijven gebruiken!
Diverse collega’s op mijn werk hadden me over Herbalife verteld en ik nam me voor om een Distributeur te zoeken. Ik begon Formule 1 - Voedingsshake, Formule 2 - Multivitaminen complex en Formule 3 - Personalised Protein Powder te gebruiken, evenals de Kruidendrank1. Het programma beviel me goed en ik begon al mijn gewicht te beheersen. Ik merkte dat ik ‘s nachts ook veel beter sliep en ik voelde me overdag stukken energieker. Kennelijk had mijn lichaam in het verleden nooit de juiste voedingsstoffen gekregen. Ik nam me plechtig voor de rest van mijn leven Herbalife producten te blijven gebruiken!

 

De Extravaganza was een ervaring die ik nooit zal vergeten!
Een paar maanden later, toen ik een nieuw figuur had, voelde ik me heerlijk! Toen mijn Distributeur zag hoe ik veranderde, vroeg ze me of ik niet zelf Distributeur wilde worden. Ondanks al mijn verplichtingen dacht ik: waarom niet? Samen met mijn man schreef ik me in als Distributeur. We gingen naar HOM’s en STS’s wanneer we konden en de business liep beslist aardig. Toen hadden we de mogelijkheid de Extravaganza in Amsterdam bij te wonen en dit maakte alles compleet anders! Er waren duizenden mensen uit alle hoeken van de wereld, allemaal met dezelfde doelstelling, allemaal stralend en wij beseften dat we hier bij wilden horen. Ik kreeg er kippenvel van en was door het dolle heen!

 

Onze activiteit geeft ons de kans onze zaken te organiseren zoals het ons uitkomt.
We kwamen thuis en we gaven ons business de naam “100% Fit!”. Ons klantenbestand werd snel groter en al gauw werden we World Teamers. De volgende maanden waren fantastisch, we gingen met onze groep met de cruise mee naar de Griekse eilanden en gingen naar zoveel mogelijk internationale trainingsevenementen. Dit gebeurde nog allemaal op parttime basis. Als je hoort zeggen: ‘wat ik kan, kun jij ook’, dan is dat helemaal waar; Herbalife geeft ons de kans onze zaken te organiseren zoals het ons uitkomt.

 

De producten helpen ons in topconditie te blijven!
Wij nemen beiden elke dag de Herbalife producten en we weten dat die ons in topconditie helpen te houden. Mijn man is 64 en als voetbalscheidsrechter houdt hij spelers van 20 nog prima bij – niet slecht toch? Herbalife biedt iedereen alle kansen – zorg dat u hen ook grijpt!

 

Top

 

Juan JosÚ Martin Blanco – Spanje

 

In nog geen jaar tijd werd ik de man die ik altijd had willen zijn!
Juan JosÚ Martin Blanco hoorde van Herbalife. Hij had overgewicht en voelde zich daar allesbehalve lekker bij. Hij wilde kijken of hij een makkelijke weg kon vinden om zijn gewicht te beheersen. Nu, is hij een totaal ander mens en wil hij zijn verhaal graag met u delen …

 

Ik voelde me moe en lusteloos.
Lichamelijk zowel als emotioneel in een slechte staat. Ik had allerlei problemen die verband hielden met mijn gewicht en voelde me voortdurend moe en lusteloos. Een vriend van me had hetzelfde, maar hij ging Herbalife producten gebruiken en toen ik hem een paar maanden later opnieuw ontmoette zag hij er fantastisch uit. Ik wilde meer van hem weten over dat Herbalife en hij vertelde me honderduit over de producten en hoe gemakkelijk het was die te gebruiken. Mijn besluit was snel genomen; als hij het kon, kon ik het ook! Na een bezoek aan een Herbalife Distributeur begon ik mijn eigen gewichtsbeheersings-programma, bestaande uit Formule 1 - Voedingsshake, Formule 2 – Multivitamine Complex, Formule 3 – Personalised Protein Powder, Vezels- en Kruidentabletten en de Thermojetics Kruidendranken.

 

Mijn figuur was als herboren!
Ik merkte vrijwel meteen het verschil. En na een paar weken was mijn figuur als herboren! Het was een heerlijk gevoel. Ik had meer uithoudingsvermogen en ik voelde me veel energieker dan ik in de voorbije jaren ooit was geweest! Ik voelde me een ander mens! Herbalife leerde me hoe belangrijk evenwichtige voeding is en om die reden begon ik mijn eetgewoonten te veranderen. Tegenwoordig zorg ik ervoor dat ik veel water drink en elke dag tenminste vier stuks fruit eet. Ik eet altijd diverse groenten en ben gestopt met het eten van allerlei tussendoortjes!

 

Mensen gingen mij vragen om advies over gewichtsbeheersing!
Eind januari had ik mijn gewichtsbeheersingsdoelstelling al gehaald! Iedereen die me zag gaf me complimentjes over mijn uiterlijk en tal van mensen gingen mij vragen om advies over gewichtsbeheersing! Het leven is weer opwindend!
Nadat ik mijn eerste doelstelling gerealiseerd had was mijn volgende doel, op gewicht te blijven. Ik gebruikte nog steeds Formule 1, maar merkte tot mijn genoegen dat ik, omdat ik door Herbalife zoveel had geleerd over evenwichtige voeding, niet langer afhankelijk was van de snacks die ik vroeger altijd zo gretig at! Ik heb inmiddels mijn gewicht constant gehouden en dat heeft enorm veel voor betekend voor mijn leven. Ik kan nu van zoveel meer activiteiten genieten dan een jaar geleden. Geweldig om dit verhaal met anderen te delen en een voorbeeld te zijn voor mensen die kunnen zien hoe goed de producten werkelijk zijn! Dankzij Herbalife kan ik voor het eerst sinds ik volwassen ben zeggen dat ik blij ben met mezelf en dat is een onschatbaar geschenk!

 

Top

 

 

Claire Seelen – Nederland

 

De toekomst ziet er mooi uit met Herbalife«™…

 

Ik heet Claire Seelen. Ik begon de Herbalife producten te gebruiken in augustus 1994. In die tijd voelde ik me altijd doodmoe en ik wenste mijn gewicht te beheersen. Binnen een maand voelde ik me veel energieker en dat was voor mij cruciaal. Ik kon al de eerste resultaten zien! Ik ben dol op de producten van Herbalife en ik eet ze elke dag, waar ik ook ben. Ik heb daardoor een fantastisch begin van de dag en door alle vitaminen en mineralen voel ik me overdag zekerder. In de afgelopen twee jaar kwam ik stukje bij beetje wat aan. Ik begreep niet waarom, omdat ik altijd heel goed let op wat ik eet. Omdat ik wist dat ik eiwitten niet goed kon verteren, stopte ik met het eten van vlees, eieren, kaas en al die levensmiddelen met veel prote´ne. Nu ik erop terugkijk besef ik dat dit niet zo slim was omdat ik mijn lichaam nu te weinig voedingsstoffen gaf. In die periode had ik nooit genoeg aan mijn shake en het avondeten, waardoor ik weer teveel at met als gevolg dat ik zwaarder werd.
In Maui zag en hoorde ik Leslie Stanford die er prachtig uitzag en met Herbalife«™ een hele kledingmaat was teruggegaan. Na een persoonlijke lichaamsanalyse wist ik op welke manier ik mijn gewicht moest beheersen. Naast mijn gepersonaliseerde prote´neplan moest ik veel water drinken (3 liter per dag) en AloŰsiroop gebruiken.


Toen ik Nederland terugkwam was ik vastbesloten om af te vallen.

Wat ik daarna deed was een streng programma volgen. Twee shakes per dag met twee eetlepels Formule 1 en drie eetlepels Formule 3 - Personalised Protein Powder opgelost in sojamelk, veel water drinken en AloŰsiroop en de supplementen. Mijn avondeten was een goed uitgebalanceerd maal, vooral vis of een vleesvervanger, groenten en zilvervlies rijst. En ik at wat minder dan normaal. Als tussendoortjes gebruikte ik de prote´nerepen, sojanootjes en wat kaas. Tegelijkertijd begon ik met een fitnessprogramma, driemaal per week, 20 minuten aerobics en 45 minuten gewichtheffen.

 

In de eerste maand veranderde er niets aan mijn gewicht of figuur. En ik voelde me daar niet lekker bij omdat mijn lichaam weer in balans moest komen met de prote´ne die ik kon blijven eten. In de tweede maand begon ik de resultaten te zien. Ik verteerde de eiwitten nu heel goed en voelde met heerlijk. Binnen twee maanden had ik echt mijn gewicht beheerst. Bovendien is mijn figuur dankzij het advies om aan sport te gaan doen, veel strakker. Ik ben erg trots op mezelf en voel me fantastisch.

 

Ik heb altijd heel veel klanten gehad, maar door mijn resultaten ben ik nu veel enthousiaster en heb mede daardoor in een paar weken tien nieuwe klanten gekregen. Ik ben heel gelukkig met het nieuwe Herbalife«™ programma!

Top

Een Zuid-Afrikaans succesverhaal

“ Als je grote dromen hebt en in jezelf gelooft, is alles mogelijk met Herbalife!”

Carin Hendrikz, International Executive President’s Team, Zuid-Afrika, wist zich op te werken van medewerkster bij een
luchtvaartmaatschappij tot winnares van de President’s Team Award, een stel diamanten oorbellen, in Amsterdam.

Ik werkte vroeger voor een grote, internationale luchtvaart- maatschappij. Ik begon parttime met Herbalife om mijn inkomen aan te vullen en in de eerste maand wist ik mijn maandsalaris te verdubbelen. Ik zag meteen een echte kans op een fantastische toekomst en nu, tien jaar later, kijk ik niet meer terug!
Ik herinner me nog goed hoe Mark Hughes zei: ‘Je zult trotser zijn op de persoon die je wordt dan op het geld dat je verdient.’ Ik heb dankzij deze business inderdaad een financiŰle onafhankelijkheid. Ik bezit huizen in Johannesburg en Kaapstad, rijd met een Porsche en kan mijn familie verwennen en leid een leven waarvan de meeste mensen alleen maar kunnen dromen.

Maar het belangrijkste is dat mijn persoonlijke groei mijn leven heeft veranderd. Door de discipline en doelgerichtheid die ik aan de dag moest leggen, heb ik nu succes op alle gebieden in mijn leven, maar ik zal nooit vergeten wat Mark Hughes altijd zei: ‘Wees altijd dankbaar en vergeet je afkomst niet.’
Er zijn tal van persoonlijke hoogtepunten geweest in de afgelopen tien jaar, maar sommige zijn beter bijgebleven dan andere. Twee weken nadat ik me bij Herbalife aansloot, ging ik voor het eerst naar een Leadership Conference in Den Haag. Mark Hughes verscheen op het podium en vertelde zijn verhaal, en na 16 jaar was het net alsof hij het voor het eerst vertelde. Ik was zo ontroerd, de tranen stroomden over mijn wangen. Op dat moment besloot ik dat ik voor de rest van mijn leven mijn Herbalife- activiteit zou voeren. Ik wist toen amper hoe verbluffend mijn leven zou worden!

In december 1999, toen ik vier jaar fulltime deze activiteit uitoefende, kwalificeerde ik me voor het President’s Team. Sindsdien richtte ik mijn blik op de President’s Team Award, een stel prestigieuze diamanten oorbellen. Een van de mooiste momenten was toen ik in 2001 in Amsterdam de oorbellen ontving en als extra beloning voor mijn inspanningen een schitterende vakantie op de Bahamas had verdiend!

In 1997 was ik lid van het GET Team en woonde in Los Angeles de Bonus Awards bij. Ik nam mezelf die dag voor om ooit Zuid-Afrika te vertegenwoordigen en een Bonus Cheque te ontvangen. Sindsdien heb ik vier productie bonuscheques ontvangen! Het hoogtepunt was toen ik in april 2005 voor 35.000 mensen in Atlanta op het podium stond op het
25-jarige jubileum van Herbalife om mijn cheque in ontvangst te nemen en mijn Zuid-Afrikaanse verhaal te vertellen. Als je grote dromen hebt en in jezelf gelooft, is alles mogelijk met dit Herbalife!

 
Meer informatie?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie stuur een sms met de tekst "info Herbalife" naar 06-10275904
en ik bel u terug of dit formulier invullen en verzenden, er wordt op korte termijn contact met u opgenomen. 
 
Bestel uw producten via ons Herbalife bestelformulier
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variŰren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.” “Results not Typical”
 
Top
 

© Copyright  2009 - 2013  Herbalife Sneek |    All Rights Reserved.    |  

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.