GEWICHTBEHEERSING
 
ALLE VOEDINGSWAARDEN VAN EEN UITGEBALANCEERDE MAALTIJD.

Herbalife biedt een reeks producten voor gewichtsbeheersing. Deze producten kunnen u helpen uw behaalde streefgewicht te behouden.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het behouden van uw gewicht nadat u uw doel eenmaal bereikt heeft. Met  Herbalife is het behouden van het gewicht makkelijk. Het begeleidt en ondersteund u in iedere situatie en op elk willekeurig moment. Het zorgt ervoor zorgt dat u uw nieuwe figuur behoudt!

Hoe zorgt u dat u uw figuur vasthoudt?

Heel simpel - Zodra u, tijdens de gewichtshandhavingsfase, op uw streefgewicht en figuur komt, vervangt u geen twee maaltijden per dag meer door een lekkere Formule 1 shake, maar slechts ÚÚn. En u eet dan twee keer een evenwichtige en kleurrijke maaltijd. Merkt u dat u toch zwaarder wordt of dat u aan uw dieet niet houdt, verlaag dan uw calorieconsumptie en ga terug naar twee shakes per dag. Houd u zich aan uw Herbalife programma, neem twee evenwichtige en kleurrijke maaltijden, neem de VOOR U geschikte voedingsproducten, en uw figuur behouden zou geen probleem meer mogen zijn!

Wat zit er in een shake? klik hier

Herbalife is een programma dat geschikt is om u bij elke stap van uw leven te begeleiden. We hebben alles om aan uw specifieke behoeften te kunnen beantwoorden, ongeacht uw leeftijd, geslacht of levensomstandigheden.

 
 
Formule 1 Maaltijdreep
Dit is de shake in de vorm van een heerlijke reep! Deze maaltijdreep is de ideale oplossing voor de momenten dat een shake maken moeilijk is, bijvoorbeeld in de auto, op de sportschool, op het werk, het vliegveld etc. In tegenstelling tot de andere repen en andere prote´nerijke snacks, is de Formule 1 Maaltijdreep, net zoals de shake, een volledige maaltijdvervanger! Lees verder>>>
 
Meer informatie?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie stuur een sms met de tekst "info Herbalife" naar 06-10275904
en ik bel u terug of dit formulier invullen en verzenden, er wordt op korte termijn contact met u opgenomen. 
 
Bestel uw producten via ons Herbalife bestelformulier
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variŰren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”
 
Top
 

© Copyright  2009 - 2013  Herbalife Sneek |    All Rights Reserved.    |  

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.