GENERATION H
Tegenwoordig is het moeilijker dan ooit voor jonge mensen om een leuke goed betaalde baan te vinden. Zelfs al heb je diploma's. Bedrijven vragen ervaring, maar geven je de kans niet om die op te doen.
 
Heb je er genoeg van om voor anderen te werken? Die saaie baan van 9 tot 17 uur, dat lage salaris en het file rijden? Wil je eigen baas zijn en genieten van je vrijheid? Dan ben je niet de enige!
 
Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Heb je die zelf in de hand? Heb je het gevoel dat je toekomst onzeker is? Ben je 18-30 jaar? 
Doe dan mee! Investeer in je gezondheid en start je eigen bedrijf vanuit huis!
Wat is er leuker dan je eigen tijd indelen, je eigen business opbouwen en van het leven te genieten!
 
Het grote verschil is dat wij jou nu een interessante zakelijke mogelijkheid aanbieden. Grijp deze kans met twee handen aan, verander je leven en ontwerp je eigen toekomst.

Be your own Boss with Generation H!

 
Herbalife is een netwerkmarketing (NWM) bedrijf. Wat houdt netwerkmarketing nou precies in? Eigenlijk zegt de benaming het al: iets in de markt zetten binnen een netwerk. Sterker nog, je doet de hele dag aan NWM zonder dat je er zelf erg in hebt!

Als je ergens enthousiast over bent, bijvoorbeeld een nieuwe telefoon, vertel je dat aan iedereen die het wil horen. Of op z'n minst aan je familie en vrienden. Dat is dus al NWM. Je brengt iets aan de man binnen je eigen netwerk. Jammer genoeg zie jij daar zelf niets van terug. En dat terwijl bijvoorbeeld de telefoonwinkel het eigenlijk aan JOU te danken heeft dat hij een klant rijker is.

Nou, in een NWM bedrijf zoals Herbalife krijg je er dus wl geld voor wanneer je je vrienden en familie laat meedelen in een product waar jij enthousiast over bent.

 
NWM heeft veel voordelen voor jonge mensen:

Werken vanuit huis betekent vrijheid, kostenbesparingen en belastingvoordelen.

Eigen baas dus JIJ bepaalt wanneer, met wie, op welke manier en hoeveel uren je werkt. Je bepaalt ZELF hoe hoog je inkomen wordt en alles wat je verdient is ook daadwerkelijk voor JOU! Niks zakken van de baas vullen dus!

Geen hoge investeringen voor pand, inventaris, personeel en dat soort kostenposten. Een computer is handig om te hebben, maar die is tegenwoordig bijna in elk huishouden standaard aanwezig. Het enige dat je nodig hebt is een gezonde dosis doorzettingsvermogen en vooral ENTHOUSIASME! De grootste investeringen zullen tijd en energie zijn.

Goede begeleiding, training en opleiding door ervaren collega's. Binnen Herbalife heb je veel keuze uit trainings- en opleidingsmogelijkheden (zowel nationaal als internationaal!) op hoog niveau. Hierbij maakt het niet uit of je je bedrijf nu parttime of fulltime wilt runnen.

 
 
Deze beslissing kan je leven veranderen! Laat je dromen uitkomen !
Wij staan klaar voor je. Wij zijn dynamische en succesvolle jonge ondernemers, die wegens enorme groeimogelijkheden op zoek zijn naar ander jong en ondernemend talent. Wij zullen je introduceren en begeleiden in een branche die de komende jaren, naar verwachting, een explosieve groei zal doormaken. Wij bieden je dus geen baan, maar een serieuze mogelijkheid om fulltime of parttime voor jezelf te beginnen.
 
Meer informatie?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie stuur een sms met de tekst "info Herbalife" naar 06-10275904
en ik bel u terug of dit formulier invullen en verzenden, er wordt op korte termijn contact met u opgenomen. 
 
Bestel uw producten via ons Herbalife bestelformulier
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”
 
Top
 

© Copyright  2009  - 2013 Herbalife Sneek |    All Rights Reserved.    |  

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.