BMI - BODY MASS INDEX BEREKENEN
 
De BMI-Calculator  (BMI staat voor 'Body Mass Index' oftewel 'Lichaam Gewicht Index' (LGI)) berekent de verhouding tussen de opgegeven lengte en het gewicht. Met de BMI kun je inschatten hoe iemands gezondheid is in relatie tot zijn/haar gewicht. De BMI is natuurlijk afhankelijk van de persoon, een bodybuilder bijvoorbeeld kan vrij zwaar zijn in verhouding tot zijn/haar lengte, maar dat is in dat geval juist goed omdat bodybuilders werken aan de hoeveelheid spiermassa en dus in verhouding zwaarder zijn. 

Hoe reken je de BMI uit?
De BMI wordt berekend door het gewicht in kilogram te delen door het kwadraat van de lengte in meter (kg/m²). 

Wanneer ben je te zwaar.
 
Kleiner dan 18,5 Te licht
Je hebt kans op lichamelijke klachten. Probeer je gewicht iets te verhogen door wat extra te eten. Maar prop je niet vol met snoep en snacks.
18,5 - 25 Gezond gewicht
Je hoeft niet aan te komen of af te vallen voor je gezondheid. Toch is het verstandig om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Te veel eten is nooit gezond.
25 - 30 Te zwaar
Als je een paar kilo afvalt, zul je je wellicht prettiger voelen, maar voor je gezondheid is het nog niet echt noodzakelijk om af te vallen. Je kunt ook besluiten om je gewicht te laten zoals het nu is.
30 - 40 Veel te zwaar
Probeer het overtollige gewicht kwijt te raken door goed op je voeding te letten en regelmatig te bewegen. Je kunt speciale dieetproducten gebruiken of je laten adviseren door een diëtist. Met behulp van de producten van Herbalife kunt u snel en blijvend een normaal gewicht bereiken, neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.
Groter dan 40 Zeer ernstig overgewicht (morbide obesitas)
Je gewicht vormt een bedreiging voor je gezondheid: de kans op aandoeningen als hart- en vaatziekten, diabetes en hoge bloeddruk neemt toe en je gewrichten worden te zwaar belast. Probeer (met professionele hulp) gewicht te verliezen. Met behulp van de producten van Herbalife kunt u een blijvend normaal gewicht bereiken, neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

 
Bereken je BMI online bij http://www.voedingscentrum.nl/bmi.aspx
 
Meer informatie?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie stuur een sms met de tekst "info Herbalife" naar 06-10275904
en ik bel u terug of dit formulier invullen en verzenden, er wordt op korte termijn contact met u opgenomen. 
 
Bestel uw producten via ons Herbalife bestelformulier
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variŽren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”
 
Top
 

© Copyright  2009 - 2013  Herbalife Sneek |    All Rights Reserved.    |    

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.